<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8474564113195893538\x26blogName\x3dwhen+I\x27m+on+queue\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fahamokha90.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fahamokha90.blogspot.com/\x26vt\x3d2843336287746015661', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

authorchatlinksarchivesgallery


Monday, October 25, 2010
7. MENGENANG DUIT YANG BAKAL TERBANG KE SUPER SHOW 3 @ Monday, October 25, 2010

0 note (s)

mamat ni tengah syiok main gitar kecik

hari Sabtu, 23hb oct 2010 aritu ialah Super Show 3 at Beijing China so ramai la Chinese ELFs yang sibuk spazzing pasal SS3 ni. dijangkakan pada 26th October 2011 akan berlangsunglah SS3 in Malaysia tapi sekarang ni ape pun x konfem sebab that company SMEnt dropped Redstar Present from being the organizer. look look everytime we talk bout korean stuff automatically i'll change into English girl lol.
comelnye kyuhyun♥

Paramore Live In Malaysia 2010



owkey owkey gambar ni bukan apenye aku xpegi pun concert JYJ apatah lagi Paramore tapi saje nak upload kat sini. you are the only exception huhu♪♫. ehem! teringin jugak la nak pergi sane tengok Hayley William yang suare sedap tu tapi aku xde duit xD. sebenarnya dalam tanpa sedar aku ini agak la bole dikategorikan sebagai Paramore Fanatic jugak eh? bole tahan rock jugak minah ni haha! Brick By Boring Brick, The Only Exception, Decode *sekadar menyenaraikan beberapa lagu* sebenarnya aku x ingat lagu lain  wah! darling, you are the only exception lol.

owkey dah dekat nak final ni tapi aku masih macam ni jugak slapped ntah ape ppare (?) la anak mohd khalim ni.. i'll be back sooner or later my diary

Labels: ,


Older | TOP | Newer

P/S
☆彡☆彡☆彡


001_23

You've read my thought. If only I can read yours..